Belföld

Kiakadt a Jobbik

Nagykoalíciós egység jött létre a Jobbik megsemmisítésére – áll a párt vasárnapi közleményében.

Több tízezren tüntettek vasárnap a Kossuth téren Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő hétfői felszólalása ellen. A párt  közleményben reagált az elhangzottakra.

Szerintük a “tüntetésen felszólalók beszédeiből a gyűlölet és a magyarság valós problémáival kapcsolatos érzéketlenség sugárzott, valamint a Jobbik társadalmi támogatottságának növekedése miatt érzett kétségbeesés“.

Vona Gábor külön kitért Mesterházy Attila szónoklatára: „a Jobbikot eltakarítandó “vírusnak” nevezte”, a politikus szerint ezzel csaknem egymillió embert fenyegetett meg, és ezzel felidézte “a Tanácsköztársaság és az ÁVH magyar emberek elleni sötét terrorját” – fogalmazott a párt elnöke. “Az ország valós problémája nem a sárga csillag, hanem a sárga csekk és a magyar emberek rabszolgahelyzete saját hazájukban” – tette hozzá.

A Jobbik vasárnap délelőtt is kiadott egy közleményt a demonstráció kapcsán, eszerint „az adventet sérti Rogánék cionista nagykoalíciója”, miután a tüntetést éppen advent első vasárnapján rendezték.

Az ünnepi forgatagban, amikor hazánk jobbik része a Megfeszített születését várja, Rogán Antal és balliberális szövetségesei gyűlölettel fordulnak a keresztény és magyar érdekek képviselői felé. Advent első vasárnapját zsidócsillagos tüntetéssel szentségtelenítik meg, a magunkfajtákra “Feszítsd meg!”-et kiáltva” – fogalmazott Novák Előd, a párt alelnöke.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik