Belföld

Vasárnap havazhat Győrben

Beköszönt a tél!

Az előrejelzések szerint a mai felhős-napos időjárást hószállingózás váltja fel a Dunántúlon. Szombaton délen és keleten még számíthatunk esőre, a Mecsekben esetleg havas esőre is. Az éjszaka második felétől azonban több helyen szakadozik, csökken a felhőzet, de keleten még mindig lehet elszórtan eső.

Szombaton elsősorban a Dunántúl északi felén és a középső országrészben számíthatunk több-kevesebb napsütésre, majd délután, este mindenütt megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Napközben helyenként alakulhat ki zápor, a hegyekben hózápor, estefelé főként délnyugaton valószínű eső, havas eső, a Mecsekben hó. A Dunántúlon az északnyugati szél gyakran megélénkül, keleten mérsékelt, változó irányú lesz a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 3 és 8 fok között várható.

Vasárnap az Időkép előrejelzése szerint már hajnalban számíthatunk hózáporokra, kisebb havazásra. A hőmérséklet mínusz 1 és plusz 1 fok között alakul a Kisalföldön. Részletes előrejelzést itt olvashatnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik