Belföld

Krampusz buli a Rongy Kocsmában

Mindez ismert zenészekkel, a télapó ünnepéhez öltözve.

Csütörtök este kilenctől a kétéves Wasabi Kht. zenekar másodszorra játszik Szegeden a tavalyi nagysikerű Jate Klub-bos, a Kiscsillaggal közösen adott koncertje után. A banda most egyedül lép színpadra a Kossuth Lajos sugárúti Rongy Kocsmában egy kiváló krampusz party keretein belül.

A zenekar két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka szegedi koncerten a témához illő ruhákban tündökölnek majd. A Wasabi Kht. új klipje, az Elixír nemrég látott napvilágot, természetesen ezt is hallhatja a nagyérdemű a koncerten. A zenekar az alterrock, a pop, a jazz és az elektronikus muzsika egyvelegét játsza.

Az együttes tagjai: Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, akik alapították a zenekart, hozzájuk csatlakozott Hain Réka (basszusgitár), Bodzsár Tamás (billentyű, trombita), Kludovácz Csaba (dob).

A zenekar első klipes száma a Hol Halnak meg a galambok majd következett a Csodabogár nóta. A Wasabi több ízben is játszott már a Kiscsillag mellett a Magashegyi Underground, a Carbonfools előtt, és felléptek már számos fesztiválon, például a Pafe-n, a Fishing on Orfű-n, a Veszprémi Utcazene fesztiválon, a Szigeten és más nagy rendezvényen, például a Magyar Dal Napján vagy a Hangfoglaláson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik