Belföld

Deutsch Tamás nem kommentálta a Szeged24 cikkét

A mindig nagyon friss és aktív Deutsch Tamás ezúttal csak annyit írt a Twitteren: No comment. Így reagált a Szeged24 cikkére, melyben egy 1983-as írását ismertettük.

Az Ifjúsági Magazin 1983. decemberi számának 25.oldalán az akkor 17 esztendős Deutsch Tamás azon bosszankodott, hogy a fiatalság közömbös a Kommunista Ifjúsági Szövetség iránt. “Hogy ide jutottunk, az tény, hogy miért, annak sok oka van. Elöljáróban azonban köteles vagyok megjegyezni: a fent említett kijelentés alól, mely szerint iskolánk diákságának nem első számú szívügye a KISZ, szerencsére van kivétel. Közéjük sorolom magamat is” – írta nyílt levelében Deutsch.

A Szeged24 cikkét sok internetes portál átvette, a kommentelők pedig “osztották” a mostanság harcos antikommunistaként megnyilvánuló fideszes politikust. Az érintett azonban úgy tűnik, nem szégyelli a múltat, hiszen a Twitteren egy lakonikus no comment bejegyzést tett közzé, majd belinkelte a Szeged24 cikkét. Következő bejegyzése pedig már a zsidózó jobbikos politikusnak szól: Itt vagyok gyöngyösi, írj fel a listádra!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik