Belföld

Szegedi Szabadtéri Játékok: indul a a jegyértékesítés

Hétfőtől már jegyekért is sorban állhatnak a jövő évi Dóm téri produkciókra kíváncsi vásárlók. Bérleteket továbbra is árusít a szabadtéri igazgatósága.

Hétfőn megkezdődik a jegyek értékesítése a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as előadásaira. Eddig csupán bérleteket vásárolhattak az érdeklődők az öt, jövő nyári produkcióra, november 19-én, pénztárnyitástól azonban már azok is sorba állhatnak, akik egy-egy darabot szeretnének megnézni a szabadtéri játékok kínálatból.

A jövő nyári évadban nemzetek izgalmas történelmi eseményeit és sokszínű hagyományait jelenítik meg a Dóm téri előadások. Amerikai polgárháborúval tarkított szerelmi sztori, kínai harcművészet a 21. század légi akrobatikájával és a magyar államalapítás kultikus rock-verziója is műsorra kerül.

Az egyik legnépszerűbb előadásra, az akrobatikus táncszínházként aposztrofált, A Kung-fu legenda című pekingi vendégjátékra már 2900 forinttól is lehet belépőt kapni. Ugyanígy akár a Verdi és Wagner legszebb műveit bemutató Operagálára is. Ahogyan az elmúlt néhány évben, úgy idén sem emelkedtek a jegyárak.

Hatalmas az érdeklődés az István, a király rockoperára, amelynek koncepciójából néhány gondolatot már el is árultak a szerzők és a rendező, Alföldi Róbert a nagyközönségnek. A Leányvásár operettről sok mindent egyelőre nem tudni, de egy biztos: garantált a már jól megszokott, magas szintű szórakoztatás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik