Belföld

Tilosban járt Péterfalvi Attila

péterfalvi attila (péterfalvi attila, )
péterfalvi attila (péterfalvi attila, )

Szabálytalan parkoláson kapta a Blikk egyik olvasója az Adatvédelmi Hatóság elnökét.

Kapcsolódó cikkek

A lap egyik olvasója kedden fotózta le a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének szolgálati autóját az Operaház mögött. A Hajós utca szóban forgó része azonban védett terület, vagyis a kukásokon, postásokon, mentőkön kívül csak külön engedéllyel lehet oda behajtani, illetve ott várakozni.

Péterfalvi Attila kocsiját nem volt nehéz beazonosítani, köszönhetően egyedi rendszámának, amely csaknem félmillió forintba került. Korábban az elnök azt mondta, azért volt szükség a rendszámcserére, mert az jó reklám lehet az általa irányított hatóságnak, hiszen felkelti az emberek figyelmét. Ez most be is bizonyosodott.


Fotó: Neményi Márton

Úgy tűnik, a rendszámcsere tényleg megtette hatását, és útjaim nem maradhatnak titokban – kommentálta a bulvárlapnak a történteket Péterfalvi. Elárulta azt is, hogy épp hivatalába tartott, s csak vásárolni állt meg, amikor az ominózus fotó készülhetett. Sofőrje eközben a kocsiban várakozott.

Az elnök azt mondta, ha mégis bebizonyosodna, hogy szabálytalanság történt, saját zsebből kifizeti a bírságot.

Péterfalvi Attila a lapunknak adott interjúban a közlekedési PR-on kívül arról is beszélt, miért érdemes kitakarni az arcot, és mit jelent nála a „Pf”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik