Belföld

Botka: Ócska és ostoba provokáció

A szegedi polgármester cáfolja, hogy Bajnai Gordonnal "titkos bugaci találkozón" egyeztetett volna "a Mesterházy Attila utáni MSZP-ről."

“A Fidesz láthatóan „frászt kap” attól, hogy az MSZP és a többi demokratikus mozgalom szavazói összefoghatnak: tudják, hogy ez 2014-ben a bukásukat hozza! Ezért a legátlátszóbb módon próbálják megosztani a pártot és egymásnak ugrasztani a lehetséges szövetségeseket. Sok ilyen támadásra számíthatunk még! Ugye, nem hagyjuk magunkat, kormányváltást akaró szocialisták és demokraták?!!!” – így reagált internetes közösségi oldalán Botka László a kormányközeli Magyar Nemzet szombati számában megjelent vádra, mely szerint még az október 23-i zászlóbontás előtt Bajnai Gordon és a szegedi polgármester, aki egyben az MSZP választmányi elnöke a szocialista párt „újrapozicionálásáról és a Mesterházy Attila utáni életről” egyeztetett volna Bugacon.

A szocialista politikus reakciójára rövid időn belül majd félszáz “tetszikelés”, illetve hozzászólás érkezett, melyek a polgármesterhez hasonlóan többnyire azt vélelmezik, hogy a Fidesz fél, ezért “támad.”

A Népszabadság internetes oldalának érdeklődésére Botka László megerősítve cáfolatát, hogy lett volna bármilyen “titkos találkozó” többek közt azt is kifejti, hogy Mesterházy Attila és több vezető szocialista politikus is rendszeresen találkozik Bajnaival, és az az állítás sem igaz, hogy a párton belül vita lenne az Együtt 2014 és Bajnai színre lépése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik