Belföld

Határtalan harmónia Szegeden

Egy új program indult a városban a harmónikus életmód jegyében.

A Horváth Mihály utcában egy olyan hely nyílt, ahová a harmóniára vágyók nyugodt szívvel beülhetnek egy kellemes időtöltésre. A megnyitóval a Határtalan Harmónia elnevezésű programsorozatot ünnepelték, melyen hetente különböző családias közösségi klubot, valamint csoportfoglalkozásokat tartanak.

A hely célja ugyanis, hogy különböző szaklapokkal, könyvekkel, bemutatókkkal, szaktanácsadásokkal várja ingyenesen egy zamatos kávé társaságában azokat, akik testi és lelki békéjüket szeretnék megtalálni.

Karacs Rita a Határtalan Harmónia programsorozat vezetője a foglalkozásokról a Szeged24-nek azt mondta: „ezek kiscsoportosak és szintén ingyenesek lesznek, ahol az élet aktuális témái kerülnek terítékre, mint például a párkapcsolat, a pénz vagy a gyerek.” A foglalkozások témától függően lehetnek egy – két órásak, de akár egy naposak is, és november közepétől indulnak – tette hozzá a programvezető.

De nem csupán ez várja a vendégeket: hanem egy kis kopottas elegancia, csöppnyi sikkesség és stílusok találkozása fogadja őket. A műhelymunkában készített például francia vagy belga termékekekből, lakás-kiegészítőkből pedig venni is lehet.

A program megnyitóján tökszépségverseny is volt az udvaron, ahol különböző fantáziájú tökfigurákra lehetett szavazni. A halloween-i mókán résztvevők változatosan kivágott tökökre voksolhattak, majd sorsoltak mind a versenyzők, mind a szavazók között. A szerencsések értékes ajándékcsomaggal gazdagodhattak.

Mucsi Ágnes

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik