Belföld

Lázár-baleset: sajtót ne a temetésen!

Az elgázolt szentesi nő családja nem akar a temetésen sajtót látni, és bízik a média megértésében.

A sajtó távolmaradását kérte a temetésről a volt vásárhelyi polgármester, jelenleg a Miniszterelnökséget vezető államtitkár múlt heti autóbalesetében elhunyt 36 éves szentesi nő családja.

A család közleményben azt tudatja, hogy nem akarja nyilvánossá tenni a végső búcsúztatást, mert “egyedül a csendes, diszkrét gyász képes méltó módon kifejezni fájdalmukat”. Ezért kéri a médiát, hogy ne legyen ott a szertartáson.

“Bízunk a sajtó emberségében és abban, hogy megértik: a temetésen nincs helye másnak, csak a családnak, rokonoknak, barátoknak” – írták a hozzátartozók, akik nem közölték sem a temetés helyszínét, sem annak időpontját.

A család azt is hangsúlyozta: semmilyen képi és hangfelvétel készítéséhez nem járulnak hozzá, ha mégis valamelyik médium megjelenik a szertartáson.

Ahogy arról beszámoltunk: az elhunyt nő múlt szerdán az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, a főváros felé vezető oldalon ütközött a Lázár Jánost szállító mikrobusszal, miután előtte “cikázott” eddig tisztázatlan okból.  A balesetben a 36 éves szentesi nő meghalt, az államtitkár és a mikrobusz vezetője könnyebben megsérült. Lázár János személyesen fejezte ki részvétét az áldozat családjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik