Belföld

Kenéz Imre búcsúztatása

Az emlékezés már szerda este elkezdődik Szegeden, a temetés csütörtökön lesz.

Gyertyagyújtás és megemlékezés lesz Kenéz Imre posztumusz rendőr hadnagyra a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének épülete szerdán este héttől –értesítette a Szeged24-et a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság.

Emiatt déltől nem szabad megállni a Kossuth Lajos sugárút Párizsi körút és Török utca közötti szakaszán. Az érintett útszakaszt 18.45-től várhatóan 19.45-ig a rendőrség lezárja, a forgalmat rendőrök elterelik. A korlátozás nem érinti a villamosközlekedést és a Kossuth Lajos sugárút Vadász utca-Párizsi körút közötti szakaszán közlekedőket.

Kenéz Imre temetése katonai tiszteletadás mellett csütörtökön 13 órakor lesz a szegedi Belvárosi Temetőben. A rendőrök tolmácsolták az Apátfalván halálra gázolt fiatal kollégájuk családjának kérését is, mely szerint  a részvétüket nyilvánítani akarók ezt egy szál virággal róják le.

A rendőrség a szertartás biztonságos lebonyolítása érdekében a temetés napján 12 órától 15.30 óráig lezárja a sírkert Fonógyári út, Bajai út és Dorozsmai út közötti szakaszát, de a tömegközlekedési eszközök ebben az időszakban is behajthatnak.

Emellett a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fogadja a családnak szánt részvétnyilvánításokat postai úton és e-mailben, amelyeket a szertartást követően átadnak a hozzátartozóknak.

Postai cím: 6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24. E-mail: kegyelet@csongrad.police.hu

Aki pedig pénzbeli adománnyal szeretné támogatni a családot, megteheti utalással az édesapa bankszámlájára. A közlemény rovatba írják be, hogy “adomány”.

A bankszámlaszám:

Pillér Takarékszövetkezet

Kenéz József

56900082-10133792

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik