Belföld

Folytatódik az “Együnk Egymásért” adománygyűjtő akció

Október 27-én folytatja adománygyűjtő akcióját az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. Szombaton 18 órától a Fehérvári Civil Központban várják a résztvevőket.

Sikeresen zajlott az “Együnk egymásért” elnevezésű jótékonysági vacsoraest, amelyet október 19-én szervezett meg városunkban az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. A civil szervezet csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által meghirdetett akcióhoz, amely közös étkezések szervezéséről szól, és amelyek bevételét jótékony célra ajánlják fel. Az adománygyűjtéssel a hátrányos helyzetű, illetve mélyszegénységben élő családokat támogatják a téli időszakban.

A Kodolányi János Főiskola éttermében számos segíteni akaró adományozó megjelent múlt pénteken, köztük Róth Péter alpolgármester, aki köszöntő beszédében örömét fejezte ki és támogatta a nemes kezdeményezést.

A vacsoraestből befolyt adományokon felül további felajánlások is érkeztek. Elárvereztek egy dedikált mezt, amelyet a Videoton FC labdarúgó csapata ajánlott fel, valamint elkelt a Alba Fehérvár kosárlabdacsapat tagjai által dedikált és a jótékony célra adományozott labda is.

A vacsoraest vendégeit Lovas Petra, a Fehérvár hangja nyertese, valamint Varga László táncdalénekes és Cédulás Felícia szórakoztatta.

Az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület által szervezett adománygyűjtő akció október 27-én, szombaton folytatódik. 18 órától várják a jótékonysági programra a résztvevőket a Fehérvári Civil Központban (Rákóczi út 25.). A belépődíj ezer forint értékű adomány, vagy 800 forint értékű tartós élelmiszer.

Ismét tartanak jótékony célú árverést, ezúttal a Videoton FC labdarúgói által dedikált labda találhat gazdára. Az estén a gyermekeket játszóházzal, lufihajtogató bohóccal és henna testfestéssel várják, a felnőtteket pedig zenés fellépők szórakoztatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik