Belföld

Wittner: kommunistákból lettek élkapitalisták

A fideszes képviselő a Fidesz.hu-nak adott interjút.

Wittner Mária azt mondta: ha Bajnaiék még egy évig kormányoztak volna, akkor kitehették volna az országhatárra, hogy „Magyarország elkelt”. A képviselő a mai tüntetések apropóján arról beszélt, hogy „a rendszerváltás óta csak két miniszterelnök volt, akik erkölcsileg is elfogadhatóak az ország számára”. Szerinte Horn Gyula, Medgyessy Péter kormányzása bizarr, Gyurcsány Ferencet pedig segédmunkásnak sem venné fel az állatai mellé…

A képviselő szerint „az Orbán Viktor elleni jelenlegi támadások sem szólnak semmi másról, csak hogy a nyakunkba ültessék azt a Bajnai Gordont, aki ugyan rövid ideig kormányzott, de senki nem választotta meg miniszterelnöknek, hanem az „őszödi böszme” nevezte ki”. Nekünk együtt kell dolgozni azon, hogy ez a seb begyógyuljon. A zászlón is, az ország testén is, mert ez a mi érdekünk, ez a mi hazánk – fogalmazott.

Szerinte soha, sehol nem igazolhatjuk a hóhérokat, nincs igazolás arra, amit tettek. Főleg annak fényében, hogy később ők rendszerátmentést csináltak a haszon reményében – tette hozzá. „Ezekből a vörös könyves kommunistákból lettek az élkapitalisták. Egész életüket átszövi a hazugság, és még mindig vissza akarnak jutni a hatalomba. Erről szól a 23-i tüntetésük is, ezt tervezik, de nem fog menni. Az az ember, aki mindig megbotránkozott a hazugságon, az nem tudja elfogadni azt a hazugsághalmazt, amit be akar adagolni nap mint nap a baloldal a parlamentben ma is” – emelte ki Wittner Mária.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik