Belföld

Dopeman: jön a Bazmeg folytatása

dopeman(210x140)(2).jpg (dopeman)
dopeman(210x140)(2).jpg (dopeman)

„Kedves BAZMEG! Az Isten éltessen 1. születésnapod alkalmából. Ma megszületik a testvérkéd – írta Facebook-oldalán a Milla alternatív államfője.

A rapper bejelentette: a BAZMEG folytatásának címe: (Tiszta szívvel) SZOPNI FOGSZ! Magyarázatként a politikusnak készülő Dopeman hozzátette, hogy „az országért való kiállás egyenlő az Orbánnal szemben való szerepvállalással!” Ezért várnak mindenkit a MILLA kormányellenes tüntetésére, ahol a színpad mögött forgatják „a BAZMEG folytatását…
„Hiszen minden még szarabb lett, mint egy éve volt…”

Dopeman már korábban is élesen bírálta a kormányt. A minap azt írta, két évig még bármit lehet, „úgyhogy mindent meg is tesznek”, ezért új példaképeket választ. Lucky Luciano és Meyer Lansky helyett Viktorio és Luigi lesznek az idoljai.

Dopeman „Bazmeg” című száma miatt nagy botrányt kavart. Több bejelentés érkezett a Legfőbb Ügyészségre a videoklip miatt. A feljelentők szerint az tartalmában sértette Magyarország nemzeti jelképét, a Himnuszt. A rendőrség szerint nem valósult meg a nemzeti jelkép megsértése. A “videoklipből az tűnik ki, hogy az előadó a jelenlegi politikai-gazdasági-társadalmi viszonyokra vonatkozó kritikáját fejezi ki az általa művelt zenei stílusban. A nyomozást megszüntették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik