Belföld

Dalpremier, füldugó, szex az X-faktorban

Szombat este minden extrára a képernyőn is fény derül, a többit eláruljuk.

Szombaton az extra produkció, nem sokkal a párbaj előtt ismét egy neves zenekar lesz. Visszatér az RTL Klub tehetségkutató színpadára a Carbonfools, amely tavaly már emlékezetes perceket szerzett a nézőknek.

A 2000-ben alakult együttes negyedik stúdióalbuma november 8-án jelenik meg, egyik slágergyanús szerzeményüket az X-Faktorban adják elő először. A Fonogram-, MTV Europe Music Awards-jelöléssel büszkélkedő zenekar frontemberének, Fehér Balázsnak a szereplése azért is különleges, ő volt Keresztes Ildikó mentorsegéde a Mentorok Házában, a. 28 év feletti kategória énekeseinek kiválasztásakor.

Így a szegedi Stone az élő show-ba juttatásában is szerepe volt, aki néhány nyűgjét is elárulta. Az 52 éves rocker például ragaszkodik a fekete színű ruhákhoz, és nehezen tud alkalmazkodni fiatalabb lakótársaihoz, akik ellen füldugót szerzett be, ha magányra és csendre vágyik.

A szegedi kötődésű Lass Beának sem volt könnyű hete, hiszen a szombat esti fellépése előtt el kellett szenvednie, hogy a bulvársajtó a múltjában vájkálva, egyik szexjelenes fimszereplésén csámcsogott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik