Belföld

Nagy Vivien lett Petra utódja

Az I. Győri Sörnapok egyik kiemelt kísérőrendezvényeként, vasárnap Győrben rendezték meg a Miss Alpok Adria és a Megye Szépe szépségverseny döntőjét. Borkai Petrát, a 18 éves Nagy Vivien követte a trónon.

18 gyönyörű lány vonult végig a Széchenyi téren felállított kifutón az elmúlt hétvégén, ők voltak ugyanis azok, akik a Miss Alpok Adria megyei döntőjén versengtek a zsűri és a nézők kegyeiért. A szépségek rengeteget készültek a szereplésre, a tökéletes megjelenés érdekében még Czanik Balázs is megmozgatta a csajokat, igaz, Balázs elmondása szerint a lányok jó fizikummal és adottságokkal bírtak. „Láttam a lányokon, hogy már nemcsak a megfelelően kiválasztott ruhára és sminkre helyezik a hangsúlyt, hanem testük ápolására is nagy gondot fordítanak. Persze mindig vannak olyan versenyzők, akik a hétköznapokon sem sportolnak, őket nyílván nehezebb rávenni egy kis mozgásra, de meggyőződésem, hogy most mindenki szívesen edzett” – mondta a Győr24-nek a tréner.

A vasárnapi döntőn a csajok három féle öltözetben vonultak végig azokon a bizonyos világot jelentő deszkákon, az utcai viselet után, bikiniben mutatták meg elbűvölő vonalaikat, majd koktélruhában várták az eredményhirdetést. Végül a 18 éves Nagy Vivien fejére került fel a korona, a második helyezett Ötvös Brigitta, a harmadik Kalmár Flóra lett, míg az egyik közösségi portálon rendezett közönségszavazáson Náznán Gréta kapta a legtöbb voksot. A szerencsés szépségek mindegyike ott lehet az országos döntőben, de ennek alapfeltétele, hogy a középdöntőben is sikeresen teljesítsenek. „Most hirtelen nem is tudok mit mondani, annyira boldog vagyok! Nem is gondoltam volna, hogy benne leszek az első háromban, azt meg pláne nem, hogy megnyerem a versenyt, hiszen gyönyörűek voltak a lányok. Még nem tudom, hogy mi lesz a feladatom, de remélem Petra mindenben segíteni fog” – mondta meghatottan Nagy Vivien.

A tavalyi győztes, Borkai Petra mindenképpen magasra tette a mércét, hiszen a nemzetközi rangadón is a legszebbnek bizonyult, vagyis Vivien előtt valóban nagy feladat áll. „Azt kívánom neki, hogy legyen olyan magabiztos, mint itt a Széchenyi téren, és igenis higgyen abban, hogy megnyeri a versenyt” – tanácsolta utódjának Petra, aki egyúttal a zsűri szerepét is betöltötte, és akit még szerelme, Gyurta Dani is elkísért a vasárnapi versenyre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik