Belföld

Megnyitott az Auchan Fehér-tó Szegeden

Az Auchan Magyarország Kft. megnyitotta 15. áruházát hazánkban, a harmadik áruház is megnyílt az Auchan színeiben a volt Cora áruházak közül.

Magyarországon az Auchan csoport 1996 óta van jelen, első áruházát 1998-ban Budaörsön nyitotta meg. Elsősorban a főváros környékén és a nagyobb vidéki városokban terjeszkedett az elmúlt közel másfél évtizedben és 12 áruházat nyitott hazánkban. Idén tavasszal a Cora áruházak felvásárlásával 8000-re nőt alkalmazottainak és 19-re áruházainak száma, ez utóbbiak közül elsőként az Auchan Fótot avatták fel, két héttel rá a budakalászi áruház nyitott meg, majd a szegedi, 13 éves áruház tárta ki kapuit megújulva, az Auchan színeiben.

Szegeden az áruház 1999. november 4-én nyílt meg, 11300 m2 eladótérrel, 1400 parkolóhellyel, és 331 munkatárssal, azóta az áruház jelentős korszerűsítésre szorult, így a felvásárlást követő átalakítások épp időben történtek: megújult a kasszasor, az épület kívül-belül modernebb, átláthatóbb és színesebb lett és a berendezések, eszközök, polcok és rendszerek is korszerű, XXI. századi vásárlói igényeket kielégítő színvonalúak lettek. A Corától átvett, összesen mintegy 2700 munkatárs közül több mint 330 főt foglalkoztat Szegeden az Auchan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik