Belföld

Felújítás miatt egy hónapig nem használható a gyalogos híd

Szerdától lezárják aKodolányi János Főiskola főépületével szembentalálható gyalogos hidat. Várhatóan egy hónapig tart a felújítás

Augusztus 29-én, szerdán lezárják a Szabadságharcos úton a Kodolányi János Főiskola főépületével szemben lévő gyalogos hidat. Az átjáró rendkívül rossz műszaki állapotban van, ezért a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. megbízásából szétszedik, átvizsgálják és felújítják. A szakemberek várhatóan egy hónap alatt végeznek mindennel, azt követően vehetik ismét birtokba a gyalogosok a Csónakázó-tó felé vezető átjárót.

A Rózsa-liget addig is több irányból megközelíthető: két sétány is nyílik a Mészöly Géza utcáról, a Csitáry G. Emil Uszodával szemben, valamint a Csónakázó-tó felőli parkbejáratokon is szabadon közlekedhetnek a felújítás idején. A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, valamint A Szabadművelődés Háza a Rózsa-ligeten át, vagy hátsó irányból, a Fürdő utca felől, illetve a Csónakázó-tó mentén futó járdán át érhető el a gyalogos híd javításának ideje alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik