Belföld

A SZIN sztárjainak kívánságlistája

Jégkrém, mogyoróvaj, gyógytea - néhány dolog a Szegedi Ifjúsági Napok külföldi sztárjainak kívánságai közül.

A SZIN szervezőinek a fellépők különleges kéréseit is teljesíteniük kell, eddig azonban még nem érkezett nagyon extravagáns kívánság. Néhány külföldi sztár azonban már jelezte, hogy mire lenne szüksége- értesítette a Szeged24-et Saliga Enikő, médiakapcsolati vezető.

Eszerint a Sian Evans énekesnő vezette Kosheen legfőbb kérése az volt, az öltözőjükben legyen rengeteg jég. Az újdonsült apuka, Parov Stelar és csapata, a Yellowcard szintén hidegre vágyik, ők a jégkrémhez ragaszkodtak. Ugyanakkor az énekes félti a hangszálait is, így a hűsítő édesség mellett torokfájás elleni gyógyteát is rendelt. Emellett az amerikai zenekar kívánságlistáján tipikus amerikai ételek és italok is szerepelnek: például  kóla, világos sör és mogyoróvaj.

Az egyelőre nem tudni, hogy  Lou Bega mit szeretne, de azt igen, hogy a mambócsászár legendásan sármos bajuszának mását a fesztivál hivatalos facebook oldaláról be lehet szerezni és kivágva, felragasztva, akár abban is lehet ropni a koncertjén.

A fuvolás beatbox feltalálójának, Nathan „Flutebox” Lee –nek kívánságairól sem lehet még tudni, a sztár egyelőre csak azt üzente:extrém show-val érkezik a SZIN-re.

A németországból érkező André Tannenberger, azaz ATB viszont már közölte a szervezőkkel, hogy olyan csendes, panorámás szobát kér, ahonnan csodálhatja Szegedet és nyugodtan alhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik