Belföld

Zöld SZIN-dizájn Ördög Nórával

A tavalyi pályázat folytatásaként most környezetbarát divatkiegészítőket várnak a szervezők.

A tavalyi, divattervezőknek szóló kiírás után most környezetbarát, újrahasznosított alapanyagokból készülő kiegészítőkre várnak terveket az RTL Klub szegedi kötődésű, népszerű műsorvezetője, Ördög Nóra felügyeletével zajló pályázatra a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői augusztus 17-ig. A legjobnak ítélt húsz pályamunka beküldője SZIN-belépőt és bemutatkozási lehetőséget nyer.

Tavaly is volt már zöld program és pályázat a SZIN-en, akkor divatbemutatót is tartottak a beérkező kollekciókból. A mostani pályázat ennek a folytatása: minden olyan praktikus és divatkiegészítőt – táskát, ékszert – várnak a kreatív fantáziájú jelentkezőktől, melyek a fenntarthatóság szellemében, újrahasznosított és/vagy környezetbarát anyagból készültek.

A zöld tervezők bemutatkozásán Ördög Nóra is jelen lesz. A SZIN DizájnParton, a bemutató napján zöld ruhacsere is várja a fesztiválozókat, akik cserberélhetik megunt, de nem elhasználódott ruháikat, a szervezők szerint ezzel is csökkentve a kidobott ruhák számát és a környezetterhelést.
A pályázatokat a www.szindizajn@szin.org címre várják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik