Belföld

Kedvezményes a Monroe-tárlat az évfordulón

Vasárnap lesz ötven éve, hogy elhunyt Marilyn Monroe. A szőke szexszimbólum személyes tárgyait bemutató kiállításra aznap kedvezménnyel, nyereményekkel várja a REÖK a látogatókat.

Pityeregve, szipogva nézegette a Marilyn haláláról tudósító, eredeti sajtómegjelenéseket, fotókat egy idősebb hölgy a minap a REÖK népszerű Monroe-kiállításán. Ez a pillanatkép is bizonyítja: a mézszőke színésznő máig számos kérdést, összeesküvés-elméletet felvető tragédiája ennyi idővel a szomorú nap után sem hagyja hidegen a rajongókat.

1962. augusztus 5-én találták holtan lakásában Marilyn Monroe-t – ennek most vasárnap lesz ötven éve. A REÖK ebből az alkalomból, ezen a napon 50% kedvezményt biztosít a kiállításra szóló belépőjegyek árából. Ráadásul az ötvenedik látogató egy Monroe-ajándéktárgyakat tartalmazó csomagot kap.

A világ legnagyobb Monroe-gyűjteményére már több százan voltak kíváncsiak eddig is, a megnyitó óta eltelt két hétben. A legnépszerűbb tárgyak a szexszimbólum ruhái, a hajcsavaró a hajszálával és a kalapdoboza a sifonsállal. Emellett persze sok időt töltenek a látogatók abban a teremben is, mely a filmes dokumentumokat mutatja be. Monroe hagyatékát szeptember 23-ig lehet látni a REÖK-ben. A következő időszakban számos izgalmas kísérőprogramra számíthatnak az érdeklődők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik