Belföld

Ilyen még nem volt a hazai piacon

Szegediek fejlesztik a nagy cégeket segítő egyedülálló szoftvert.

Az Új Széchenyi Terv elnyert támogatásának köszönhetően szoros együttműködésben a Szegedi Tudományegyetemmel (SZTE) a Factory Creative Stúdió fejleszti azt a szofvert, mely könnyebbé teszi a nagyvállalatok kiadványainak, kommunikációs anyagainak minőségi tervezését grafikus jelenléte nélkül – értesítette a Szeged24-et a Factory.

A szegedi ügynökségnél elmondták: ilyen eddig még nem volt a hazai piacon. A szoftver alkalmazásával lehetővé válik nagy mennyiségben kiadványok nyomdai minőségű generálása egy felhasználóbarát internetes szerkesztői felületen, automatizált módon – magyarázták a szoftverfejlesztő cégnél.

Az ügynökségnél azt is hozzátették: hasonló megoldás híján eddig komoly gondot jelentett a kommunikációs anyagok előállításának  időbeli-, minőségi- és költséghatékony menedzselése főként a multinacionális cégeknek, a hazai áruházláncoknak és a több leányvállalattal, telephellyel rendelkező nagyvállalatoknak, melyeknek különböző helyszíneken, eltérő időpontokban, de ismétlődő jelleggel kell egységes, a minőségi és formai előírásoknak megfelelő kiadványokat és más kommunikációs anyagokat létrehozniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik