Belföld

Vigyázz! Lezárják a Szent István utat Győrben

Győr-Szol a Kazinczy Ferenc Gimnázium és a Hild József Építőipari Szakközépiskola között, a Szent István út alatt húzódó, több mint 40 éve üzemelő távhő vezeték cseréjét fogja elvégezni.

A munkálatok idején, azaz július 2-án reggel 6 órától a tervek szerint három héten keresztül, a Kazinczy iskola mellett a Szent István út négy forgalmi sávjából a Nádorváros felőli két sávot zárják le. Így a forgalom egy-egy sávra szűkül mindkét irányban. Az út teljes szélességének ismételt forgalomba helyezését július 23-ra tervezik – tájékoztatta a Győr24-et Győr önkormányzata.

Ebben a periódusban Sziget és Révfalu városrészek használati melegvíz-ellátását ideiglenes vezetéken keresztül biztosítják. Az okozott kényelmetlenségért a közlekedők elnézését és türelmét kéri a Győr-Szol Zrt.

A Dunakapu tér környezetében folyó közművezeték építési munkák miatt 2012. július 2-től lezárják a Teleki utat is a Bástya és Apáca utcák között.

A lezárás miatt az Apáca és Bástya utcák zsákutcaként működnek majd a Teleki útnál. A lezárás miatt a Rákóczi utcának a Vörösmarty u. és Teleki u. közötti szakaszát kétirányúsítják, ezért ezen a szakaszon a parkolást megtiltják.

A Széchenyi tér a Bástya u. – Vörösmarty u. – Rákóczi u.  útvonalon keresztül közelíthető meg, a Dunakapu tér pedig a Bástya u. – Vörösmarty u. – Móricz Zs. rakpart útvonalon keresztül. A munkálatok hat hetet vesznek igénybe, melyért az Útkezelő Szervezet a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Az útkezelő felhívja a közlekedők figyelmét, hogy fokozottan figyeljék az újonnan kihelyezett táblákat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik