Belföld

Best of Szeged: Az üzlet az üzlet

Bár a közgyűlési beszámolók nem taglalták ezt a részletet, de a Best of Szeged értesülése szerint a két váratlanul elbukott Gyimesi indítvány Keresztúri Farkas Csaba ellenszavazatának köszönhette a sorsát.

Keresztúrit alapvetően nem érdekli az, hogy melyik cég adja a biztosítási alkuszi szolgáltatást a városnak, vagy lehet-e az éjjel-nappali ábécékben alkoholt árusítani. Annyi csak a baja, hogy kihagyták a buliból – írja a Best of Szeged blog.

A két ügyben a közös, hogy úgy tűnik, a fideszes előterjesztő nem egyeztetett a Jobbik képviselőjével, az viszont meglátta az ügyekben az üzleti lehetőséget, így betartott Fideszes barátainak – legalábbis a blog írása szerint.

Keresztúrinak így a végére egész jól alakult a közgyűlés: bár parkolási javaslatát leszavazták, és a napirendi vitában gyorsan visszavonta a Best of Szeged előző posztjában megírt közbeszerzési javaslatát, de megmutatta a Fidesznek, hogy itt üzletelni nélküle nem lehet. Ráadásul átment a Fidesz szavazataival az Árpád téri országzászlós javaslat és a Jobbik már be is jelentette, hogy jövőre ott emlékezik meg Trianonról: készül közpénzen a szélsőjobbos felvonulási tér -írja a blogbejegyzés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik