Belföld

Villám csapott a Wizz Air gépébe

Wizz Air (Wizz Air)
Wizz Air (Wizz Air)

Ezért ragadt Debrecenben a társaság londoni járata. Végül több órás késéssel indult vissza a repülő a lutoni reptérre.

A Londonból Debrecenbe tartó járat reggel 9 óra 40 perckor érkezett meg a cívisvárosba, leszállás közben azonban villám csapott a gépbe. Senki nem sérült meg, a repülő rendben földet ért, ám nem indulhatott vissza a menetrend szerint 10 óra 10 perckor a lutoni reptérre.

A 176 utast a légkondicionált utasváróban helyezték el, kaptak ebédet, hideg üdítőt. A Wizz Air mérnökei alaposan átvizsgáltak mindent, majd eztán 15 óra 35 perckor elindult Londonba a gép – mondta el a légitársaság kommunikációjával megbízott pr-ügynökség képviselője.

Beindultak

Négy nappal ezelőtt landolt Debrecenben a Wizz Air első menetrend szerinti járata, London Luton repteréről érkezett. A menetrend szerint hétfőn, szerdán és pénteken közlekedik Debrecen és London között, ősz végétől pedig Eindhovenbe, illetve Milánó-Malpensa repülőterére indulnak Wizz Air-gépek a megyeszékhelyről.

Kósa Lajos polgármester elmondta: az idegenforgalmi, az üzleti és az egészségturizmus fellendülését várják a menetrend szerinti légi közlekedés beindulásától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik