Belföld

Indul a Factory Gyakornoki Programja

Tehetséges fiatal egyetemistáknak adnak tanulási és munkatapasztalati lehetőséget a legnagyobb vidéki kommunikációs ügynökségnél.

A szegedi székhelyű Factory Creative Studio júliusban indítja harmadik gyakornoki programját, amelyben pénzügyi, HR és PR, grafikusi valamint fejlesztői pozíciókra jelentkezhettek a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatói. A gyakornokok napi hat órában dolgoznak mentoraik felügyelete mellett, emelett nagy hazai és nemzetközi projektekben tanulhatják szakmájukat. A gyakornokjelöltek meghallgatását holnap reggel tartják a cégnél.

A Factory számára mindig is nagy jelentőséggel bírt a fiatal tehetségek felkutatása és gondozása -tájékoztatták a Szeged24-et a vállalatnál. Elmondták azt is: gyakornoki programjukban – a Szegedi Tudományegyetemmel együttműködve – fél éven át adnak lehetőséget tehetséges fiataloknak arra, hogy elméleti ismereteiket gyakorlati tapasztalattal is kiegészítsék.

A hazai és nemzetközi porondon is számos elismeréssel kitüntetett szegedi ügynökség gyakornoki programját egy évvel ezelőtt indította el, és most harmadszorra képzi azokat a tehetséges hallgatókat, akik szívesen dolgoznának egy integrált médiakommunikációs ügynökségnél és szoftverfejlesztő vállalatnál.

A szegedi kreatív ügynökségnél azt is közölték: gyakornokaik napi hat órában, nemzetközi és hazai nagy projektekben végeznek felelősségteljes munkát tisztességes bérezés ellenében. Emellett korlátlanul használhatják a vállalat teljes infrastruktúráját, és részt vehetnek a cég szabadidős programjain is.

A kezdetekről szólva a vállalatnál hozzátették: első gyakornoki programjuk során diákjaik felének ajánlottak végül munkaszerződést, amelyet ők el is fogadtak, és azóta is a cégnél dolgoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik