Belföld

Ez vár Orbán Viktorra

Csillagjóssal és mágussal kukkantottunk bele a szülinapos miniszterelnök jövőjébe. Hogy mi köze van Orbánnak Gyurcsányhoz, Kádárhoz és Horthyhoz, illetve, hogy lájkolják-e a szellemek a magyar kormányfőt, az is kiderül. Videó az ámulathoz.

Nehéz megtudni, hogy pontosan mikor született Orbán Viktor. Az év, hónap, nap persze könnyen kideríthető (1963. május 31.), de az óra-perc konstelláció már nehezebb ügy. Majdhogynem bele is törik a transzcendentális bicskánk, amikor is – ellenállva a kísértésnek, hogy Szijjártó Péternél érdeklődjük a kormányfő aszcendenséről – az internet mágiáját hívjuk segítségül.

Délután 14 óra, ez derül ki. Nem biztos, de Janák Lajos asztrológus azt mondja, így is jó lesz. Belevágunk hát. Némi csillagállás-számítgatás után fel is áll a horoszkóp. Modern, számítógép mutatja. Részleteket nem árulunk el, mert szeretnénk, ha meg tetszenének nézni a videót róla (kicsit lejjebb van). Egyelőre maximum annyit, hogy Orbán Viktornak több köze van Gyurcsányhoz, Kádárhoz és Horthyhoz, mint azt elsőre gondolnák.

Csillagösvényen bandukoló paripánkkal a horoszkóp után átgaloppozunk az ezotéria rögös útjára. Előkerül a mágia és legkompetensebb művelője.

Lui Padre szakmáját tekintve boszorkánymester, sznoboknak mestermágus. Szaktudása hallatlan és látványos. Farmerban és ingben köszönt minket lakásán. Térül-fordul, átöltözik. Miközben mi tátott szájjal bámulunk a koponyákkal és okkult bigyókkal teli szobára, melyet egy lila selyemfüggöny választ el a mágusotthon többi részétől, a Padre zöld köntöst ölt és ehhez illő zöld fejpántot. Famulusa nincs, egyedül dolgozik. Füstölő gyúl és gyertya, édes illat lengi be a helyiséget. Orbán Viktor A/4-esre nyomtatott arcmását magunk elé helyezzük, melyre – a tiszteletet tartva – jósgömb kerül. Ebből tudjuk meg, mit gondolnak a szellemek a szülinapos kormányfőről. Később cigánykártyát ránt a mágus – így erősít a próféciára.

A poént nem lőjük le, mert videót készítettünk róla. Tessék szépen megnézni, és boldog szülinapot kívánni:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik