Belföld

Az Árkád tetején “strandolhatnak” a szegediek

A nyári szezon kezdetére egyedülálló homokos, pálmafás hangulatot varázsol az Árkád a bevásárlózözpont tetejére.

A Plázs a labdarúgó Európa Bajnokság és az Olimpia ideje alatt is várja a napfény és a sportok rajongóit. Számos híres vendég is érkezik a nyári programok idején; vezető média képviselők. Ismert televíziós csatornák, mint az M1, M2, Duna Tv, RTL Klub és a TV2 is érdeklődéssel kíséri és látogatja majd a Plázst, valamint számol be a hétköznapinak nem nevezhető kezdeményezésről és programokról. Érkeznek majd a megasztárok, kiscsillagok, közkedvelt celebek és azok, akikben benne van az a bizonyos X- faktor.

A nyár szinte minden napjára tartogatnak valami izgalmas programot. Az unalom messze elkerüli mindazokat, akik a Plázson járnak, tematikus napok és állandó programok színesítik a hetet.

Többek között a következő előadók várhatók a Plázsra: Wolf Kati, Takács Nikolas, Back II Black, Dévényi Tibi bácsi, Fluor Tomi már június első napjaiban ott lesz a Plázson, s hamarosan fellép Tóth Vera, Koós Réka, Back Szilvia és Éles István, a Triász zenekar, a Gém All formáció, Gáspár Laci, Varga Feri és Balássy Betty, Heincz Gábor, Mókus és Veres Mónika, az Animal Cannibals, Ganxta Zolee és a Kartel.

Nyitás Június 1-én, zárás augusztus 31-én.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik