Belföld

Chuck Norris kiütötte Damu Rolandot – fotó!

Kung Fu és karatemesterek, szamurájok, világmegmentő szuperhősök gyűltek össze, hogy egyesítsék erőiket, amelyből megszülethetett az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipje. Az őrült forgatáson ezúttal nem csak a fiúk tettek ki magukért, hanem a hozzájuk csatlakozó Tóth Gabi is, aki Uma Thurman bőrébe bújt, egyenesen a Kill Bill-ből. A társaság pedig nem más, mint Chuck Norris ellen vette fel a harcot.

Szürreális szuperhős találkozóvá változott az Irigy Hónaljmirigy klipforgatása. A Maroon 5 Moves Like Jagger című slágerét dolgozták át a fiúk, Christina Aguilera szerepére pedig Tóth Gabit kérték fel. A „Rúgj Chuck Norris” című dalhoz készült videó rengeteg meglepetést tartogat a közönség számára.

„Igaz Chuk Norris bőrébe bújtam, de én közel sem vagyok olyan sérthetetlen, mint ő. A kaszkadőrök ugyanis rendesen szétrúgták a kezem.” – mesélte Molnár Imi, Chuck Norris mirigybeli helytartója. – A forgatás során azonban sokat tanultam a harcművészetekről, például már tudom, hogy kell használni a nunjaku-t, bár valószínűleg soha az életben nem szeretném ezt a tudást hasznosítani” – mondta el Imi.

Sipos Peti az eredeti dal énekesének, Adam Levine-nek bőrébe bújt, akinek jellegzetes tetoválásait, alkoholos filccel festették karjára. „Először dolgoztunk kaszkadőrökkel a klipforgatás során, persze Chuck Norrisnak erre nem volt szüksége. Úgy hallottam, ő maga építette fel a szülői házát is. Elbánik mindenkivel, hiszen ő a gyengék védelmezője. A forgatás során összeakadt Damu Rolanddal is, aki megzavarta vizelés közben… nem lett szép vége…” – nevetett Peti és hozzátette, a Texasi kopó Tóth Gabival sem bánt kesztyűs kézzel.

– „Norris elfenekelte Tóth Gabit is, amit a barátja nem nézett túl jó szemmel, de nem mert újat húzni Chuck-kal.”

A klipforgatáson rengeteg szuperhős megfordult, Superman, Bruce Lee, Pai Mei, Neo, Rambo mind-mind tiszteletüket tették. „Bruce Willis is szeretett volna szerepelni a klipben, de sajnos már ki voltak osztva a karakterek, ezért csak Kung Fu Pandaként tűnhetett fel.” – viccelődött az idősebb Sipos fivér.

Tóth Gabi igazán elemében volt a forgatáson.

„Profikkal dolgozni mindig öröm. Különösen, ha ez az IHM, mert remekül lehet szórakozni munkaközben. Az új klipjükben én is szerepelek, parókában és jelmezben, mert úgy kellett kinéznem, mint Uma Thurman a Kill Bill-ben. A srácok hasonlóan vicces ruhákban pompáztak, nagyon-nagyon élveztem a forgatást, nézzétek a klippet, jó lesz!” – tette hozzá az énekesnő.

A Mirigyes fiúk a videó végén lerántják a leplet a legendáról és kiderül, milyen is valójában az igazi Chuck Norris…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik