Belföld

Nem kell orvos, segít az öngyógyítás

Az öngyógyítás rejtelmeire tanít a világhírű német energiagyógyász, Uwe Albrecht, aki Soma és Bódi Sylvi tudatalattiját is megvizsgálta.

Ejnye-bejnye! Soma Mama Gésa a tőle megszokott dorgálással fogadta a fotós kollegákat, akik szerinte szemérmetlenül a dekoltázsára fókuszáltak, miközben ő a táskájában matatott. Miután rendre parancsolta a vakusokat, elkezdődhetett a spirituális bemutató.

Uwe Albrecht energiagyógyász azért érkezett Magyarországra, hogy öngyógyítást tanítson nekünk. Nem kell hozzá semmi más, mint néhány kártyalap, egy amulett felruházva minden jóval, a két karunk és egy könyv.

„Olyanok vagyunk, mint a hagyma héja”

Forradalmian új módszerével, a karhosszteszttel végre kapcsolatba léphetünk tudattalanunkkal, hogy mindennapos, aprónak tűnő, ám sokszor mégis létfontosságú döntéseinket helyesen hozhassuk meg. Utat mutat belső hangunkhoz, amivel a kezünkbe vehetjük életünk irányítását. A teszt elvileg pár perc alatt elsajátítható a könyvben lévő gyakorlati útmutatók és fényképek segítségével – vallja a szerző.


Bódy Sylvit megenergetizálják. Kattintson a képre, nézze végig!
Fotó: Neményi Márton

Ez lenne a titok nyitja. Legalábbis a 1966-os születésű német orvos szerint igen. Számos érvvel támasztotta alá a tudatalatti kontrollálásának fontosságát. Somától azt is megtudtuk, hogy a vele egy évben született csodadoktor is a tüzes ló jegyében látta meg a világot, akárcsak ő – ebből fakadt a nagy összhang. Persze az orvoslásnak számos fajtáját megtanulta Uwe a kínai orvoslástól a kineziológiáig. Tizenöt év kemény munkáját fektette bele az öngyógyítás elsajátításába.

“Valóságunkat nem az értelmünk, hanem kilencvenöt százalékban a tudattalanunk teremti” – állítja Soma és Uwe. Ha nem oldjuk meg a tényleges problémát, ami általában a saját tudatalattink blokkjaiban rejtőzik, csak tüneti kezelést alkalmazunk, akkor időlegesen meggyógyulhatunk ugyan, de nem lesz tartós a javulás, és a betegségek újra és újra visszatérnek életünkbe.

A saját valóságunk nem az értelmünkkel jön létre, hanem a tudattalanunk programjai, félelmei és mintái alapján. Ha meg akarunk szabadulni a minket akadályozó észrevétlen blokkoktól, elsőrendű fontosságú, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk a tudattalanunkkal. Ezt a karhosszteszt segítségével könnyedén megtehetjük.

Mi is az a karhosszteszt?

Itt jön képbe a modell Bódy Sylvi, aki állítása szerint szívesen tett eleget a felkérésnek, hogy Uwe rajta mutassa meg, mennyire stresszes vagy sem. Vakuk hada előtt kissé szégyenlősen feküdt az ágyra, hogy az orvos a tudatalattijában turkáljon. Soma, jó anyukához méltóan kabátjával fedte be Sylvi lábát.

Uwe a modell két hüvelykujját összeérintve teszteli, mennyire stresszes. Ha összeér a két ujj, akkor minden rendben van, ha elcsúszik egymástól, akkor semmi nem oké. Kínos kérdések hadát zúdítja Sylvire közben, mint például, hogy áll az anyaság gondolatával vagy éppen a szoptatástól mennyire tart. És igen, meglepően stresszes a modell, aki még nem hajlik az anyaságra és a zöld ruhát sem szeretné magán. Az ujjak ellenkeznek. Néhány kártya kerül a testére, és meglepő fordulat áll be. Sylvi már nem stresszel. Tudatalattija elfogadja a döntést, pozitív energiát kibocsátva.


Szülés: sok stressz, etetés: kevés stressz, kialvatlanság: rengeteg stressz. A képre kattintva galéria nyílik!
Fotó: Neményi Márton

Persze arra, hogy körülbelül másfél évig ne tudjon aludni nyolc órát, ugyanúgy reagált, mint a csodatévő kártyák előtt, vagyis stresszes lett. Ez azért is lehet, mert a modellnek elmondása szerint fontos az alvás, ahogy a kiegyensúlyozottság, a lelki egyensúly is, amit ő sportolással, meditálással és vegetáriánus életmódjával ér el. Végül a pozitív energia rákerül egy amulettre és Sylvi nyakába kerül.

Minden rendben. Ennyi kell csak hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik