Belföld

Csak Button száguldozik Pesten

Az autósok kerüljék el Pesten a Bajcsy-Zsilinszky út Erzsébet tér és Nyugati tér közötti szakaszát.

A Forma-1-es McLaren brit pilótája a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Alkotmány utcában száguldozik. A 2009-es F1-es világbajnok 14 órakor, nem sokkal 15 óra után, valamint 16 óra körül teljesíti a belvárosban, a Bazilika és a Parlament között kialakított, 1,6 km hosszú pályát. Az eseményt a közmédia közvetíti.

Szerda hajnalig forgalom- és parkolási korlátozásokra készülhetnek Budapest belvárosában a Vodafone Kezdj El Valami Újat hétvége, vagyis Jenson Button autóshow-ja miatt. A Forma-1 pilóta a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Alkotmány utcában kiépített versenypályán száguldozik majd kedden. A Belvárosi Nagydíj Kossuth téri célvonalában gokartfutamok és versenyautó-kiállítás várja a technikai sportok szerelmeseit.

A Bazilika környékén valamint a Bajcsy-Zsilinszky út József Attila és Alkotmány utca közti szakaszán illetve az Alkotmány utcában és azok mindkét oldalán lévő keresztutcáiban nem lehet parkolni, egészen május 2-án kora hajnalig.

a térképet a bkv.hu oldalon találtuk

Részleges forgalomkorlátozásokra kell számítani különböző időpontokban a pálya építése és bontása miatt a Bajcsy-Zsilinszky út Erzsébet tér és Nyugati tér közötti szakaszán, valamint az V. kerület, Alkotmány utca Bajcsy-Zsilinszky úti kereszteződése és a Kossuth tér közötti részen.

Kedden este nyolcig kitiltják az autókat a Bajcsy-Zsilinszky útról és az Alkotmány utcából. Több busz és troli módosított illetve rövidített útvonalon viszi az utasokat. Kattintson ide a részletekért!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik