Belföld

HD felbontású Látásélmény egyedülálló 3D szemméréssel

A HD TV páratlan élményt nyújt a televíziózásban. De mi a helyzet akkor, ha a szemüveg, amin keresztül nézzük, nem nyújt megfelelő pontos és éles látást?


Egy egyedülálló technológiának és a 3D szemmérésnek köszönhetően az szemüvege maximálisan személyre szabható az Ön keretviselési és tekintési szokásai, valamint a szemek anatómiai sajátosságai alapján.

Tudta Ön, hogy 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk? Ez egy természetes folyamat, amely előbb‐utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

A megoldás a VARILUX multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 50 éve fejlesztett ki az azóta is világvezető Essilor. A VARILUX az első olyan szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

A VARILUX lencsék már teljes mértékben személyre szabottan készíthetők.
Egy speciális mérőberendezés segítségével megvizsgáljuk a szemüvegviselő keretviselési‐ és tekintési szokásait és ez alapján olyan lencsét készítünk, amely kifejezetten a viselő igényei szerint kerül kialakításra.

Egy egyedülálló fejlesztés -az Eyecode‐ segítségével pedig már a két szem egymástól eltérő anatómiai sajátosságait is mérni tudjuk és a lencse tervezésekor figyelembe tudjuk venni. Ez a 3D mérési eljárás a világon egyedülálló, így a személyre szabott VARILUX lencsék a legmodernebb és legmagasabb szintű technológiát képviselik az iparágban.

AZ EREDMÉNY: 5‐SZÖR PRECÍZEBB, NAGY FELBONTÁSÚ HD LÁTÁSÉLMÉNY*.
Napjainkban 400 millió VARILUX szemüvegviselő élvezi a tökéletes látás élményét egy szemüveggel minden távolságra. Az ő elégedettségük a mi garanciánk.

Találja meg az Önhöz legközelebbi Varilux Master of Vison (Látás Mestere) optikai üzletet, vegyen részt egy 3D szemmérésen, hogy Ön is élvezhesse a Nagy felbontású HD Látásélményt!

Bővebb információ: www.varilux.hu

A Nagy Felbontású HD Látásélmény 40 éves kor alattiaknak, már egyfókuszú lencse kivitelben is elérhető.

A személyre szabott Varilux szemüvegeket keresse a Varilux Master of Vision – Látás Mestere címet elnyert optikai szaküzletekben. A pontos listát megtalálja a www.varilux.hu oldalon.
* Eyecode-dal ellátott szemüveglencsék összehasonlítása a hagyományos szemüveglencsékkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik