Belföld

Két Csongrád megyei csapat is dobogón végzett

A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny regionális középdöntőjén két kategóriában is dobogós helyen végeztek a Csongrád megyei kisdiákok.

A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny regionális középdöntőjében idén hét Csongrád megyei csapat indulhatott el a sikeres online fordulót követően. A pénzügyi tudást próbára tevő feladatokban ezúttal is derekasan helyt álltak a gyerekek: a 3-4. osztályosok kategóriájában a csongrádi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola csapata, a 7-8. osztályosok mezőnyében pedig a sándorfalvi Pallavicini Sándor Iskola csapata állhatott a dobogó második fokára.

Az 5-6. osztályosok versenyén a szegedi Kossuth Lajos Iskola diákjai harmadik helyen végeztek. A többi megyei iskola 4., illetve 5. helyezést ért el a versenyben. Gratulálok minden bátor kisdiáknak, aki bizonyította tudását és kreativitását a versenyben.” – hirdette ki az eredményt Bajkó Attila, a K&H Bank miskolci fiókcsoport-vezetője, a középdöntő zsűrijének tagja.

A kategóriájukban nyertes csapatok ezután a budapesti döntőben bizonyíthatják pénzügyi ismereteiket, ahol a 8 regionális középdöntő legjobbjai versenyezhetnek egymással. A K&H a verseny során nemcsak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik