Belföld

A Hagymatikumban fotózkodtak a szegedi KSZSE versenyzői

A makói Corina Fashion fürdőruha és fehérnemű készítő cég meghívására a Hagymatikum adott otthont a szegedi kézilabdás lányoknak jövő évi naptáruk fotózása helyszínéül.

A nem mindennapi eseményre kilenc szegedi sportoló vállalkozott. A feladat azért sem volt könnyű, mert a lányok egyrészt nem képzett modellek, továbbá a ruha, amit viseltek szintén nagy kihívás volt: a Corina fashion gyártja a világ legszexisebb fürdőruháit. Akik akkor jelen voltak a Makovecz Imre által megálmodott fürdőben a lányokban és az épületben egyaránt gyönyörködhettek.

Konkrét célunk a magasabb osztályba való lépés a következő szezonra,ami eredményeink alapján megvalósulni látszik-mondta Marosán György a KSZSE vezetőedzője -,azonban meggyőződésünk hogy társadalmi támogatottság nélkül nem tudunk nagy csapatot építeni.Ezért „új kapukat nyitunk meg”,marketing anyagokat bocsájtunk ki,társadalmi rendezvényeket szervezünk,egy olyan csapatot kívánunk felépíteni,amelyet a szegedi és Szeged környéki emberek magukénak érezhetnek.Az ipar,a turizmus és a sport kiválló találkozása.Közös mindhármunkban,hogy fiatalok vagyunk,mínőséget képviselünk és a legjobbak akarunk lenni a magunk területén.Nagyon örülök ennek az együttműködésnek és bízom benne,hogy egyre több hasonló partnerrel tudunk együttműködést kötni.”

A fotózáson bemutatott fürdőruhákkal a Corina Fashion megajándékozta a kézilabdás lányokat,s további együttműködésükről biztosította a csapatot. És végül egy jó hír: Az ígéretek szerint szerdán egy fotógalériát közreadhat a Szeged24 a reklámfotózásról, úgyhogy érdemes lesz figyelni bennünket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik