Belföld

Ahonnan a karrier indul – XVIII. Győri Állásbörze

A Győri Állásbörze már hagyományos rendezvény a Széchenyi István Egyetem életében.

A Karrier Iroda az idei, XVIII. börzét április 2-án, hétfőn a Felkészítő nappal indítja, ahol karrierépítési tanácsokat kaphatnak a hallgatók. 14 órától Gyenes Péter, a Nokia Siemens Networks Kft. üzleti kapcsolatok vezetője tartja előadását „Ahonnan a karrier indul” címmel, 15 órától Urai Péter a Pannonjob Kft. képviseletvezetője „Praktikus tanácsok álláskeresőknek” témakörben látja el az érdeklődőket hasznos információkkal és tanácsokkal. A két felkészítő program a Széchenyi István Egyetem Új Tudásterében, az ÚT 114-es teremben lesz.

A Győri Állásbörze helyszíne az Új Tudástér aulája, ahol április 3-án, kedden 9 és 16 óra

között mutatkoznak be a cégek. A hallgatóknak, a jövendő munkatársaknak kivételes alkalmuk nyílik az állás- és gyakorlati helyek megismerésére, a cégek képviselővel történő közvetlen kapcsolatfelvételre. A résztvevő cégek – többek között – az Audi Hungaria Motor Kft., a BPW, a Federal Mogul, a GYSEV, a Johnson Controls, a MÁV, a Rehau, az SMR, s több, a győri egyetemmel együttműködő hazai vagy multinacionális vállalat.

Az idei Állásbörze különlegessége, hogy ezúttal a Gépész és Mechatronikai Mérnökhallgatók VI. Országos Konferenciájával azonos időpontban lesz. A rendezvényre 13 hazai egyetemről, főiskoláról érkeznek gépész- és mechatronika képzésben tanuló hallgatók, így közel 100 frissdiplomás-jelölt látogat el a börzére is.

A börze kiadványában – a pályakezdők számára sok hasznos információkkal – megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó oldala.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik