Belföld

Műszaki állapotfelmérés ingyenesen

Ingyenesen ellenőrzi a gépkocsik műszaki állapotát a Csongrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége, szombaton.

A szakemberek szerint ugyanis a tavasz beköszöntével itt az ideje felmérni a futóművek, az alváz és a fékberendezések állapotát, még időben javítani az esetleges hibákat – tájékoztatta a Szeged24-et Varga Márta, a kormányhivatal sajtófőnöke. A Közlekedésbiztonsági Nyílt Napon emellett az autók tavaszi-nyári felkészítésével kapcsolatban is hasznos információkat kaphatnak az érdeklődők, de várják a motorosokat is egy gyors fékmérésre és átvizsgálásra, még mielőtt hosszabb útra indulnának.

A felügyelőség munkatársai ugyanekkor tájékoztatást adnak a járművek átalakíthatóságáról is, akár a felszerelési tárgyakról akár gázos (LPG) átalakításról van szó. Az ingyenes járművizsgálat után, – ha éppen időszerű, és a jármű megfelel a műszaki elvárásoknak – vizsgadíj befizetése mellett – a műszaki vizsga azonnali lehetősége is biztosított. A Közlekedésbiztonsági Nyílt Napra 2012. március 24-én 8 órától 12 óráig várják az autósokat Szegeden a Kereskedő köz 3-5 szám alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik