Belföld

Várja az utazni vágyókat a TIK

A József Attila Tanulmányi és Információs Központban rendezik meg a hét végén a régió legnagyobb turisztikai seregszemléjét, az „Utazási Börze” Utazás és Szabadidő Szakkiállítást.

A seregszemlét szombaton délelőtt 10 órakor Solymos László alpolgármester nyitja meg. A kétnapos rendezvényre díjtalan a belépés. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az utazási börze Szeged leglátogatottabb szakkiállítása, amelyet minden évben több ezer látogató tüntet ki érdeklődésével. A régió legnagyobb turisztikai szakkiállításán – a gazdasági nehézségek ellenére – nagy számban vesznek részt az utazással foglalkozó kiállítók: a hét végén összesen hatvanöt cég mutatja be legújabb kínálatát.

A kiállításra számos szegedi utazási iroda, hazánk különböző régióiból szállodák, panziók, wellness központok, valamint az Eurorégió hozza el széles hazai és külföldi szabadidős kínálatát, s a standokon komoly szakmai referenciákkal rendelkező szakemberek segítik az eligazodást. A vásárlátogatók válogathatnak a „hegyes-völgyes” magyarországi régiók, a gyógyfürdők, wellness hotelek, campingek és nem utolsó sorban az újra virágzásnak indult balatoni üdülési lehetőségek között, de a falusi turizmus hívei sem maradnak kínálat nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik