Belföld

Indul a Tavaszi Fesztivál Győrben!

Márciusban újra beindul a dübörgő kulturális élet Győrben a Tavaszi Fesztivállal.

2012-ben március 15-31. között kerül megrendezésre a 16. Győri Tavaszi Fesztivál, melynek programjaiba beépül a 13. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál is. Rengeteg izgalmas, színvonalas és színes programmal, koncerttel, kiállítással és előadással várják az kikapcsolódni vágyókat Győrben tavasszal is, három héten keresztül.

Programok minden korosztálynak

Gyerekektől az idősekig mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző programot a kínálatban. Rendkívüli jelentőséggel bíró tárlatok szintén láthatóak lesznek ebben az időszakban a megyeszékhelyen, egyebek között a Goya-kiállítás. A hölgyek figyelmét különösen felhívnánk Hampel Katalin divatbemutatójára, mely március 24-én tartanak majd az Esterházy-palotában. A legkisebbek pedig megtekinthetik a Duna Művészegyüttes Hamupipőke című előadását.

Sztárdömping a színpadokon

Igazán illusztris fellépőket sorakoztat fel a város ezen a rendezvényen is. Színpadra lép Győrben többek között: Szörényi Levente, Rúzsa Magdolna, Rupnik Károly, Berecz András valamint a Dívavízió nevű formáció, amelyet a Détár Enikő-Fésűs Nelly-Ladinek Judit trió alkot, s akik a fesztivál sajtótájékoztatóján is megjelentek.

Fesztivál a fesztiválban

A programdömping utolsó két napján rendezik meg a városban a 13. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivált, vagyis 2012. március 30-31. között Győr ismét az ütős zene „fővárosává” válik, immáron 13. alkalommal ad otthont Magyarország legjelentősebb ütőszenei seregszemléjének. A rendezvényen a világsztárok mellett természetesen a város büszkeségei is színpadra lépnek majd.

A teljes és részletes programért ide kattintsanak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik