Belföld

Agárdi nyertes a Golden Reel Award díjon

A 26 éves Wagner Csaba éveken keresztül céltudatosan készült rá, hogy Hollywoodba megy.

Az egy éve Amerikában dolgozó agárdi Wagner Csaba Los Angelesben átvehette a Golden Reel Award díjat. Ez a díj a film- és tévésorozatok, valamint a számítógépes játékprogramok hangtechnikájában alkotók egyik legmagasabb elismerése- adta hírül a V-tó.info.

A Golden Reel Award díjátadását minden évben a legnagyobb filmes seregszeme, az Oscar partija előtti héten tartják. A mindössze huszonhat éves, rendkívül tehetséges Wagner Csaba sound designerként, hanghatás-tervezőként dolgozik, és szinte majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt utazott Los Angelesbe, miután itthon nem jutott képességeinek megfelelő munkához-olvasható a lapban.

A Need for Speed “The Run” c film alkotócsapata. A kép jobb szélén látható Wagner Csaba.

A díjátadást idén február19-én tartották.

A fiatal éveken keresztül céltudatosan készült arra, hogy a filmipar világhírű fellegvárába menjen. Gyerekkora óta érdekli a kép és a hang. Magyarországon ilyen irányú munkalehetősége nem volt, ám itthonról dolgozott évekig hollywoodi cégeknek, amelyek annyira elégedettek voltak a munkájával, hogy meghívták. Második évét kezdi meg most, a célja, hogy hosszú távon Amerikában, Los Angelesben éljen-tudta meg a Fehérvár24 a fiú édesapjától, Wagner Pétertől.

Csaba érdeklődését az apa alapozta meg feltehetően. A gépészmérnök – ma egy cég osztályvezetőjeként dolgozó- férfi hozta létre és működtette egy ideig a Velencei-tó első helyi televízióját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik