Belföld

Jobbik: “Rendszámváltás helyett rendszerváltást!”

Autókkal demonstrált a Jobbik Veszprém megye és Fejér megye határán, Csór és Inota között, a 8-as úton.

„Van még bőr, amit lenyúzzanak?” „Elmúlt 2 év! Kormányozzatok!” „Elszámoltatást!”- ilyen molinókkal tartotta félpályás útlezárását a Jobbik, pénteken délután. Fejér megye és Veszprém megye határán, egyik oldalon az egyik, másik oldalon a másik megye képviseli zárták le az út külső sávját. A 12-17 óráig tartó megmozduláson 35-40 autóval, 80-90 ember vett részt.

A demonstrálók autókkal zárták le a 8-as út mindkét oldalán a külső sávot

A demonstrációval a növekvő benzinárak, a jövedéki adó emelése, a csökkenő bérek és a munkanélküliség ellen tüntettek- mondta a Fehérvár24-nek Árgyelán János, a párt Fejér megyei és hantosi elnöke.

Nagyon sok autós szimpatizált velük, integettek, dudáltak, miközben elhaladtak mellettük. Volt olyan hölgy, aki visszafelé jövet 2 liter forró teát adott nekik, és megköszönte, hogy kiállnak az emberekért- tette hozzá a pártelnök.

Arra a kérdésre, lesz-e folytatása az akciónak Árgyelán János azt felelte: attól függ, lesz-e változás, továbbra is sújtják-e az intézkedések az embereket. Hangsúlyozta: jövő héten kezdődik a parlamenti időszak, a képviselőik az Országgyűlésben politikai síkon is képviselik majd véleményüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik