Belföld

Ki látta a cserbenhagyót

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás ügyében kéri a lakosság segítségét.

2012. január 26. napján este 9 óra körüli időben ismeretlen személy Szeged irányából Balástya irányába haladt az 5-ös főút 154+270 kmszelvénynél, amikor az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival – eddigtisztázatlan okokból – áttért a menetirány szerinti baloldalra. Ezt észlelve a szemből szabályosan érkező autó sofőrje több alkalommal fényjelzéseket adott, és a baleset elkerülése érdekében lehajtott az úttest jobb oldalán lévő füves, csúszós útpadkára. Ezt követően a vétlen vezető elvesztette uralmát autója felett, megpördült és a bal oldali árokba borult.

A baleset során személyi sérülés nem történt. Az ismeretlen gépkocsi vezetője a történtek után megállás nélkül Balástya irányába távozott.

A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel érintett járművel vagy annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 16-22. számon vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/18-79, 14-37-as melléken lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik