Belföld

A 4K! az Emberek Évértékelőjét hirdeti meg

A szervezet nem akarja a "kormánypropagandára" hagyni az évértékelést, ezért felhívást intéznek a lakossághoz.

Orbán Viktor február 7-ei évértékelő beszédével szemben a 4K! – Negyedik Köztársaság mozgalom meghirdeti az Emberek Évértékelőjét, ahol mindenki elmondhatja, milyen hatással voltak rá tavaly a kormány intézkedései.

Orbán Viktor évértékelőjében feltehetően ismerteti majd a Matolcsy által elért “óriási sikereket”, és megünnepli “Magyarország átszervezését”. Arról valószínűleg nem fog beszélni, hogyan juttatták az országot az államcsőd közelébe, miért szorulunk újra IMF-hitelre, és miért csökkent kétmillió embernek a fizetése – írja közleményében a 4K!.

A Negyedik Köztársaság mozgalom nem szeretné a kormánypropagandára hagyni az év értékelését, ezért mindenkit arra kér, hogy mondja el milyen volt a tavalyi éve. A kormány úgyis folyton az emberekre hivatkozik, csináljuk meg az Emberek Évértékelőjét.” – fogalmaz Nagy András szóvivő.

A 4K! arra kér mindenkit, hogy készítsen egy tömör évértékelőt.

Ehhez a következő használati utasítást ajánlják:

1. Fogj egy papírlapot, és tetejére írd fel, hogy 2011!

2. Alá néhány sorban sorold fel, hogy mi történt 2011-ben veled, az országgal, milyen változásokat éltél meg! (Olyan dolgokra gondolj, amik kihatással voltak az életedre, ami számodra fontos volt.)

3. Készíts egy fényképet magadról, kezedben a papírral, úgy hogy a lapon lévő szöveg olvasható legyen!

4. Vasárnap estig küldd el a képet az info@negyedikkoztarsasag.hu címre, a levél tárgya legyen „évértékelő”!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik