Belföld

Sztárok az államadósság csökkentéséért

Összefogáskoncertet szerveznek Győrben is. A bevétel az államadósságot csökkenti.

2012. február 19-én kerül megrendezésre az Összefogás Koncert Magyarországért, melynek első két állomása Győr és Budapest. Fővédnöke Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a MOB elnöke. A koncertsorozat nonprofit kezdeményezés, amelynek célja, hogy a teljes magyar társadalom számára fontos ügyeket támogasson.

Kora délutántól késő estig folyamatosan lépnek színpadra a népszerű előadók a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban és a Papp László Budapest Sportarénában.  A fellépők: Adri, Bende Ildikó, DJ Dominique, Forgács Péter, Hangária, Hien, Járai Márk, Kiki (Patkó Béla), Király Viktor és Király Linda, Kiss Tünde, Kozmix, L.L. Junior, Lukács Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, MM (Márton Máté), Molnár Ferenc Caramel, Mórocz Adri és Boribon muzsikál, Mystery Gang, Nagy Balázs, Patai Anna, Széles Iza, Tóth Vera, Török Ádám, Vásáry André, Venczel- Kovács Zoltán, a lista folyamatosan bővül.

Zenei rendezők: Bársony Bálint és Németh Gábor (Némo). A februári győri és budapesti koncertek a magyar államadósság csökkentéséhez járulnak hozzá: a bevételek – a technikai költségek levonása után – az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerülnek. További részleteket a fellépőkről, arról hogy ki hol és mikor látható majd, az alábbi honlapon találhatnak a kedves érdeklődők: osszefogaskoncert.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik