Belföld

Az óvári interaktív központot külföldön is népszerűsítik

Augusztusban nyitja meg kapuit a FUTURA - interaktív természettudományi élményközpont, de a marketing már elindult a városban és külföldön is.

A mosonmagyaróvári FUTURA – interaktív természettudományi élményközpont kivitelezési munkái az utolsó fázisukhoz értek. Az augusztusban nyíló létesítményt már népszerűsítik a nemzetközi utazási kiállításokon. Kassa, Bécs, Brünn és Pozsony után a tervekben szerepel még Prága, Budapest, Krakkó és Veszprém.

A marketing tevékenységgel párhuzamosan zajlik az új intézmény bemutatása a lakosság számára is. 2011 decemberében indult az a program, mely keretében civil szervezeteket és intézményeket keresnek meg. Fűzfa Zoltán fejlesztési referens vetített képes előadásokon mutatja be a terveket, majd kötetlen beszélgetéseken válaszol az érdeklődő kérdésekre. Az iskolákkal, a természettudományokkal foglalkozó városi szaktanárokkal és a helyi vállalkozásokkal is felvették a kapcsolatot, számukra egy nyílt napot is rendeznek a FUTURA készülő épületében. A következő lépés egy olyan rendezvény, ahol a helyi turizmussal foglalkozó vállalkozásokat látják vendégül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik