Belföld

Zebrán gázolt a busz Sopronban

Sopronban zebrán ütött el egy 62 éves férfit egy helyi busz.

Órákon belül Győrbe szállítják azt az életveszélyes állapotban lévő férfit, akit egy helyi busz ütött el kedd hajnalban Sopronban egy gyalogátkelőhelyen – közölte a kórház tájékoztatására hivatkozva a soproni rendőrkapitányság szóvivője az MTI-vel. Kuntzné Kékesi Éva elmondta: a baleset körülményeinek vizsgálata jelenlegi is tart, így nem egyértelmű, hogy a 62 éves férfi a tilos jelzésnél lépett le a járdáról, vagy áthaladása közben váltott pirosra a közlekedési lámpa.

Kórházi forrásból az MTI úgy tudja: az elgázolt férfi jellemzően fej- és mellkassérüléseket szenvedett. Állapotát a Soproni Erzsébet Oktató Kórházban stabilizálták.

Korábban írtuk:

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy 62 éves férfit, akit a zebrán ütött el egy helyi busz kedd reggel Sopronban – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a férfi a piros jelzés ellenére lépett az úttestre; sérülései olyan súlyosak, hogy várhatóan átszállítják Sopronból Győrbe, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik