Belföld

Így közlekedhetünk ma

A fővárosban nem kell fizetni a parkolásért január 1-ig, kivéve a Budai Vár, a Citadella, a Budagyöngye, a Flórián üzletközpont, a Margitsziget és az 56-osok tere parkolóit.

December 31-én, szombaton napközben a hétvégi menetrend szerint közlekednek a BKV járatai, január 1-re virradóra viszont az éjszakai járatok – néhány kivétellel – kétszeres sűrűséggel követik egymást.

Szilveszter éjjelén közlekedik a 6-os villamos (a 4-es villamos üzemzárástól hajnali két óráig 7-8 percenként, majd ezt követően a kora reggeli üzemkezdetig 10 percenként) és a Fogaskerekű is óránként.

Január 1-én a vasárnapi menetrend lesz érvényben, az áruházakat érintő vonalakon pedig az ünnepnapi menetrend.

Január 2-án az iskolaszünetekben, 3-ától pedig az iskolai időszakban érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek a BKV-járatok.

A MÁV közleménye szerint nincs változás az szilveszteri és az újévi menetrendben: minden nap a már korábban meghirdetett menetrend lesz érvényben.

A Fővinform honlapja szerint a fővárosban nem kell fizetni a parkolásért január 1-ig, kivéve a Budai Vár, a Citadella, a Budagyöngye, a Flórián üzletközpont, a Margitsziget és az 56-osok tere parkolóit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik