Belföld

Megszületett: “Németh Lászlóné Rajongói Klub”

Alig két napja tudjuk, ki veszi át Fellegi Tamás helyét az NFM élén, máris internetes híresség lett a leendő miniszterből.

„Németh Lászlóné Rajongói Klub” – ezzel a névvel indult csütörtök este csoport a Facebookon. Az alig pár órával ezelőtt létrejött közösséghez egyre többen csatlakoznak. A szemünk láttára internetes sztárrá váló asszonynevű politikusról kevesebb, mint két napja tudni, hogy őt jelöli Orbán Viktor a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére. A Serényi Zsuzsannaként született egykori MFB vezérigazgató-helyettesről azóta kiderült, bár diplomával nem rendelkezik, tapasztalata jócskán van: eddig összesen nyolc magyarországi vállalatban volt vezető beosztásban.

A miniszterjelöltet egyébként szintén csütörtökön hallgatta meg az országgyűlés európai ügyek bizottsága. Németh Lászlóné akkor azt mondta, munkájában kiemelten figyelembe veszi majd a magyar vállalkozások szempontjait, és igyekszik támogatni a kis- és közepes vállalkozásokat is. Hozzátette: “2013 az elrugaszkodás, az emelkedés éve lesz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik