Belföld

Ismét Győrben a Pure Fashion

Pure Fashion, azaz tiszta divat, szigorúan tini lányoknak. A hiten alapuló divatmissziót 5 éve rendezik meg a szervezők, melyhez második éve csatlakoztak győri hívők is. A 8 hónapos képzés egyik állomásaként az Anya- Csecsemő és Gyermekotthon lakóit is bevonták a programba.

A Pure Fashion célja, hogy a tisztaságot újra divatossá, a divatot pedig újra tisztává tegye. A misszió 30 résztvevője – köztük 6 győri lány – a programban divattörténetet, etikettet, mozgáskultúrát, szépségápolást is tanul, havonta akár több alkalommal is, de lelki gyakorlatokon is részt vesznek a 14 és 18 év közötti lányok. A fiatalok a foglalkozások alkalmával megtudhatják, hogyan éljék és valósítsák meg mindennapjaikban a helyes keresztény értékrendet, hogyan öltözködjenek úgy, hogy az korukra tekintettel is elfogadható legyen, hogyan legyenek erkölcsösek, de elsajátíthatják azt is, hogy hogyan hangsúlyozhatják ki pozitív adottságaikat. A divat road show több misszióból áll, a szociális fejezet részeként a győri Anya- Csecsemő és Gyermekotthont is bevonták a „küldetésbe”, mégpedig úgy, hogy az itt élő kicsikkel egész napos programot szerveztek az ötlet megálmodói.
A Pure Fashion májusban egy divatbemutatóval zárul, ahol az összes résztvevő bebizonyíthatja, hogy hasznosan teltek az elmúlt hónapok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik