Belföld

Év kórháza: másodikról a harmadik helyre csúszott Sopron

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2011-en is megrendezik ˝Az év kórháza˝ szavazást az interneten. A dobogó második fokán jelenleg a soproni gyógyintézet áll. Még lehet szavazni.

Az egyik internetes portál ismét kíváncsian várja a lakosság véleményét hazánk kórházaival kapcsolatban. Október 17-től december 18-ig lehet szavazni az oldalon, Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórházára és klinikájára. Öt kategóriában lehet osztályozni a gyógyintézeteket, egytől ötig terjedő skálán. A kategóriák a következők: orvos-szakmai ellátás; ápoló- és szakszemélyzet; kórházi infrastruktúra; ellátás valamint környezet és tisztaság.

A szavazás múlt heti állása szerint megyénkben a legkiemelkedőbb intézete: a soproni Erzsébet Oktató Kórház, a lista második helyén állt, a finisben lecsúszott a 3. helyre. Még három napig tart a verseny.

Januárban hirdetik ki a kategóriák nyerteseit és az abszolút győztes kórházat is. A legjobbakat értékes díjakkal jutalmazzák, emellett a legjobb intézmény egy évig viselheti a HáziPatika.com “Az év kórháza 2011” címet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik