Belföld

Gyurcsány nem magányos hosszútávfutó

"A nõ utánam kiált: Hajrá Feri!" - írja az exkormányfõ, akit - kora reggeli futása közben - meghívott magához vendégségbe egy teljesen ismeretlen pár.

“Elfutok egy pár mellett, talán az uszodába mennek. A nõ utánam kiált: Hajrá Feri! Én csak felemelem a kezemet, jelezve, hogy halottam és köszönöm. Aztán hallom, hogy valaki fut utánam, majd utolér” – írja a szocialista politikus. Facebook-oldalán közzétett élménybeszámolója szerint a pár férfi tagja érte be, õ tegezi le Gyurcsányt, kérdezgeti pártról, elnökrõl, vitákról, kormányról.

“Én lihegés közben rövid mondatokban válaszolgatok. Tudom-e, hogyan élnek a BKV-sok? – kérdezi. Mondom, az én pápai famíliámban mindenki melós, van fogalmam az életükrõl. Elmennék-e hozzá, a családjához, a lakására beszélgetni? – jön az újabb kérdés. Ha meghívsz, akkor igen – válaszolom pihegve.”

Az írás szerint a volt kormányfõ megadja a telefonszámát a teljesen ismeretlen férfinak, aki lemarad, “mert nem bírja a tempót”, de Gyurcsány még azért megígéri, hogy sört õ visz majd. Utána elfut, de a BKV-s férfi jár a fejében, és azóta várja a meghívást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik