Belföld

Négyen haltak meg az utakon hétvégén

A hétvégén a rendőrség összesen 378 közúti közlekedési baleset során intézkedett - írta a police.hu.

Négy balesetben 4 személy vesztette életét, 40 súlyos, 100 könnyű sérüléssel végződött. Ezeken felül 234 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Az ellenőrzések során 128 esetben színeződött el a szonda.

Négy súlyos motorbaleset is történt a hétvégén. Vasárnap délután két motorbalesetben ketten súlyosan megsérültek Somogyban, a járművek vezetőit mentőhelikopter szállította kórházba. Szombaton életveszélyes sérüléseket szenvedett egy elektromos motorkerékpárral közlekedő férfi, akit egy osztrák rendszámú terepjáró ütött el a 84-es főúton Kópházánál.

Szombaton Pátrohán egy motoros elvesztette uralmát a járműve felett, és összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A 22 éves helybeli lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása után életét vesztette. Péntek délután is történt egy halálos motorbaleset történt: autónak csapódott egy motoros a Csongrád belterületén.

A hétvégén 96 körözött személyt fogtak el a rendőrök, 193 főt tetten értek és 255 személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik